Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hede-Vemdalen

PRO Hede-Vemdalen har arrangerat medlemsmöte på bygdegården i Vemhån.

50 medlemmar hade mött upp för att förtära den väntande surströmmingen, som var skänkt av Ruben Madsen. Potatisen till strömmingen kom från Perra i Byvallen.

Mötet började med en fyllig information om PRO:s försäkringar av Kerstin Karlsson, från Svenstavik, som är ansvarig för den södra länsdelen.

Efter en bensträckare blev det allsång ledd av vår egen PRO-kör med dragspel och gitarrer.

På mötet informerades om föreningens ekonomi, att vi sen förra mötet fått fyra nya medlemmar, kursutbudet för hösten, riksomfattande medlemsvärvningskampanj i oktober och information om fallolyckor tillsammans med Socialstyrelsen på lasarettet vecka 40.

Under sensommaren har vi också företagit gemensamma lunchresor till Orren respektive Nysätern, där ett 30-tal medlemmar deltagit. Mycket uppskattade och trevliga sammankomster.

Den 28 augusti ställde 23 medlemmar kosan till Tänndalen för filmbesök hos Ingemar Lind, där vi tillsammans med medlemmar i PRO Fjällviolen fick se Ingemars film om Fjällräven.

Åke Nilsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel