Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hede-Vemdalen

Medlemsmöte i PRO Hede-Vemdalen hölls den 6 november i Vemhån.

Mötet öppnades av ordförande Hans Erixon som kunde hälsa 58 medlemmar välkomna, samt dagens underhållare, Vemhåns egen Kent Persson.

Kent med sin gitarr bjöd på en lugn och trivsam underhållning med sånger av Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, egna kompositioner, torparvisa med text av Göran Mann.

Efter en kort bensträckare fortsatte mötet med sedvanliga höstmötesförhandlingar. Verksamhetsplan och budget för 2020 redovisades och godkändes.

Planerade verksamheter är bad, bowling, boule, styrketräning, sångkör, kurser, lunchresor, danser och medlemsmöten samt tombola i Hede och Vemdalen.

Då kommunen kommer att sänka föreningsbidragen beslutades om en höjning av medlemsavgiften till vår förening från 0 till 20 kronor.

Tackkort för hågkomst hade inkommit från Mait Mattsson och Margot Söder.

Släktforskningskurs pågår och Windows 10 startar efter nyår.

Vi har sedan förra mötet fått 9 nya medlemmar så totalt är vi nu 348 medlemmar.

PRO satsar på god hälsa genom friskvård med samlingsnamnet PRO Hälsosam och ett eget träningsprogram, Lättsam träning, samt deltagande i forskningsstudien Säkra steg.

Mötet avslutades med lotteridragning och att festkommittén i Vemhån serverade en god köttfärssoppa med ostmackor som tilltugg, samt kaffe och kladdkaka.

Åke Nilsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel