Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Sveg

PRO Svegs reseledare arrangerade en resa till Forsa Forngård och utomhusspelet Lazarol & Tandemcykel, ett lustspel i två akter.

På bussen till Forsa såldes det lotter och Ove delade ut frågeformulär om våra fåglar som ställde till det för en del av oss, men det var kul. När bussen anlände till Forngården bjöds det på kaffe, te och tunbrödsrullar som Laila hade rullat ihop.

Teatern var enastående rolig och Östen Eriksson har förmågan att höja stämningen när han går ifrån manuset och improviserar. Övriga från Iggesundsrevyn, som Ingela Söderlund, har en skön Hälsingedialekt som gjorde sig bra när hon kom med sina kommentarer. Maja Wreiding och Jesper Nilsson var verkligen sköna sångfåglar att lyssna på.

På resan hem stannade vi i Ljusdal och åt en god middag på Hembygdsgården och därefter såg vår chaufför Håkan Persson till att vi kom hem till Sveg.

Dan Wiklund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel