Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Torsdagen den 14 juni samlades ett 40-tal förväntansfulla medlemmar på Församlingshemmet, till vårt årliga grillparty. Utanför lokalen hade man hittat en något så när lugn plats och där var redan aktivitet, av dagens grillmästare.

När så alla var på plats, hälsade vår ordförande, Göran Andersson, samtliga välkomna. Vi har tydligen hållit oss på god fot med vår kassör, ty han påminde även om att föreningen bjöd på kalaset, om någon missat det. Stämningen var hög, ty nu väntade alla på att få testa våra kursdeltagares examensprov. Tre av matlagningskursens deltagare ställde upp med lite stöd av vår kock, Kaj Ek. Resultatet blev över förväntan bra, fantastiskt gott! Stora applåder! Det gällde även Catharina och Kaj, för deras jobb med tombolan, där de även tog det mesta av försäljningen med. Tack för ert jobb!

Nu väntade man på kaffetåren och en god kaka. Under tiden såldes en lottring och dragning hölls. Gerd Jonsson missade vår fest, då hon var en av de fem valda ombuden från Jämtland/Härjedalen till årets kongress och har säkert mycket att berätta när vi möts härnäst.

Efter en verkligt trivsam våravslutning tackade ordförande alla som jobbar och hjälper till i föreningen och önskade alla en skön sommar.

Vi möts på boulebanan!

Gunnel Jansson