Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Lördagen den 1 december träffades cirka 30 medlemmar i Ytterhogdals PRO till lilla julafton. När vi anlände till församlingshemmet i Ytterhogdal, möttes vi av fint dukade bord. Det spelades cd-skivor med trevlig julmusik, så stämningen var hög redan från början.

När vi satt oss vid borden hälsade vår vice ordförande, Caj Ek, oss alla välkomna. 

Alla var nog hungriga för vi var inte sena med att förse oss av allt som fanns på det dukade julbordet; gröt, Jansons frestelse, köttbullar, skinka med mera. Allt var hemlagat och smakade mycket gott. En riktig höjdpunkt!

Dagens underhållning förtjänar extra uppmärksamhet. Systrarna Erika och Sofia kom den långa vägen direkt från Brunflo, där de mottagit Lions kulturstipendium. I motiveringen kan vi bland annat läsa: "Deras musikaliska förmågor där båda sjunger och spelar olika instrument resulterar i en mycket vacker musik som berör lyssnaren.” Vi säger grattis till flickorna!

Vilken underhållning, vi fick höra allt från stämningsfull julmusik till riviga Elvis-låtar. Vi vill också nämna, att mamma Majlis medverkade med sitt dragspel. Stilla natt sjöng vi alla tillsammans. Fantastiskt bra!

Nu väntade kaffe och kaka och den traditionsenliga lottringen. Inget möte utan lotter. Efter dragningen fick vi höra några fler musikstycken, och vi hälsar musikanterna välkomna tillbaka en annan gång.

Ett stort tack till alla som bidragit till att vi fick en sådan fin avslutning på det här året. Nu tar vi julledigt och träffas igen i början på januari och med många trevliga aktiviteter under det kommande året. Välkomna tillbaka då.

Styrelsen önskade alla en god jul och ett gott nytt år!

Solveig Haugen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel