Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Som traditionen säger kunde PRO Ytterhogdals ordförande, den 12 juni, hälsa ett 25-tal medlemmar välkomna till årets grillfest. En del personer kom tidigt och förväntan var stor på maten, som PRO bjöd på.

Som tidigare år var det PRO:s egna mästerkockar; Göran, Caj och Sten-Olov som stod för grillningen denna gången också.

Maten smakade mycket bra och alla blev mätta och belåtna.

Före kaffet gjordes en dragning på motionskorten. Iris Sahlin fick första pris, tre skraplotter, Gösta Johansson andra pris, två skraplotter, och Unnie Aurusell tredje pris, en skraplott. Förutom dessa vinster såldes många övriga lotter och spänningen var stor när man skrapade sina lotter. Högsta vinsten är en miljon kronor. Tyvärr fick ingen så hög vinst denna gången. Som mest fick man nöja sig med 50 kronor. Men det var inga dystra miner för det. Tvärtom så präglades dagen av trevlig samvaro och glada skratt.

Solveig passade också på att göra lite reklam för PRO Ytterhogdals hemsida. Det finns mycket att läsa där. Till vår glädje hade de flesta närvarande tillgång till internet. På frågan om hur många som inte har tillgång till internet, räckte endast 4-5 personer upp handen. Förhoppningsvis blir det fler och fler som kommer att upptäcka hemsidan. Där kan man läsa om kommande aktiviteter och sådant som redan hänt. Protokoll från medlemsmöten 2018 och 2019, finns också utlagda. Skriv endast ”PRO Ytterhogdal” i adressfältet så är det enkelt att klicka sig vidare.

Den här årliga grillfesten är en normalt en avslutning på PRO Ytterhogdals aktiviteter före sommaruppehållet. I år har det emellertid tillkommit ytterligare en sammankomst. Det är ett besök av två jurister från Östersund fredagen den 14 juni. Vi passade på att påminna alla om detta tillfälle att få information om arv och testamenten.

Efter avslutat kaffe och Catharinas goda rulltårta med grädde och frukt, tackade ordförande alla som kommit, alla som varit med och gjort denna trevliga dag möjlig, kockarna och kökspersonalen, Iris, Kerstin, Barbro och Catharina. Han önskade alla en trevlig sommar och alla välkomnades tillbaka till nya aktiviteter i höst.

Solveig Haugen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel