Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Sveg

SPF Seniorerna Sveg har haft sitt första månadsmöte i år. Ordförande Rolf Byqvist hälsade omkring 55 medlemmar välkomna till Pingstkyrkan där mötet hölls.

Första punkten på dagordningen var att Märit Eriksdotter berättade om gode mäns uppdrag, hur man blir god man och anledningen till att personer är i behov av god man. Hon informerade även om att det råder brist på gode män i Härjedalen.

Därefter tog ordförande Rolf Byqvist upp hur framtiden för föreningen ser ut. Det fattas ledamöter i styrelsen och det har inte funnits några ledamöter i valberedningen under lång tid. Det framgick att medlemmarna ville ha kvar föreningen. Märit Eriksdotter gav medlemmarna möjlighet att inom 14 dagar höra av sig till ordförande om de vill ta på sig något uppdrag då årsmötet snart närmar sig.

Det uppdrogs till Märit Eriksdotter att inbjuda en chef från socialförvaltningen till nästa månadsmöte då medlemmarna har en del frågor de vill ha svar på när det gäller vård och omsorg.

Medlemmarna bjöds på semlor till kaffet och vinster delades ut till de som vunnit på sina inköpta lotter.

Ingrid Östlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel