Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Ytterberg

Annons

Den 26 maj deltog 32 medlemmar från föreningen på bussresa till Orsa och TV-inspelning av programmet Moreaus med mera.

Vid framkomsten till Orsa intog vi en god middag innan det var dags att bänka oss i tältet för inspelning. Det var mycket intressant att få se och höra hur allt går till vid en inspelning, hur vi skulle agera samt alla omtagningar som det blev för de medverkande artisterna. Efter inspelningen bjöds vi på kaffe med stut och kaka av föreningen. Alla var mycket nöjda med resan och det fina vädret följde oss ända hem till Härjedalen.

Den 21 september hölls den sedvanliga avslutningsfesten för boulesäsongen, som har pågått från 17 maj till och med 13 september med spel två gånger i veckan. 24 medlemmar samlades och intog en god middag och prisutdelning hölls till de totalt tre bästa damerna respektive herrarna. Grattis Barbro och Carl till segrarna. Två hederspriser utdelades till två deltagare, 90+, som spelat hela säsongen.

Den 21 september var det höstupptakt för föreningen med den årliga surströmmingsfesten.

Vi var 33 medlemmar som samlades, underhållna av Rolf Byqvist och Jan-Inge Persson. Vi avnjöt denna delikatess med mandelpotatis och därefter kaffe och kaka. Festkommittén hade som vanligt ordnat det mycket trevligt för oss. Rolf och Jan-Inge underhöll hela kvällen med sång, musik och vi alla deltog i allsång.

Vi känner oss nu redo för höstens aktiviteter. Gymnastiken har redan börjat. Föreningens första medlemsträff blir måndagen den 5 oktober, även den på skolan i Ytterberg.

Ulla Svensson

Annons