Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsatt tungt för Hede

Hede avslutade vårsäsongen med en ny tung uddamålsförlust. Jumbon Myssjö/Oviken knep sin första trepoängare.

Annons

Inte mycket har gått Hedes väg i årets fyra. Ett lag i motgång har inte flytet och det spel laget borde kunna prestera har hittills lyst med sin frånvaro. Visserligen har Hede spelat jämt och även dominerat många av vårens matcher men framförallt har det brustit i de avgörande lägena.

Mot Myssjö blev det inte ens några stolpträffar utan ett flertal givna lägen resulterade i avslutningar där bollen dundrade långt utanför och över gästernas mål. Måltorkan verkar total och så har det sett ut mest hela våren. När laget dessutom slarvar och ger bort lägen blir det dåligt med poäng och det hjälper föga att det rör sig om idel uddamålsförluster.

Det går tungt för Hede. Niklas Schwartz och gänget åkte på en ny uddamålsförlust.

Matchen mot hemma på Söderåsen började dock bra. Henkan Schwartz satte 1-0 redan efter 10 minuter och stundtals lirade hedekillarna snabbt, snyggt och skapade chanser i massor. Och brände lika många. Ingen hade protesterar om halvtidsresultatet varit fyra-fem noll.

Men efter paus blev det plötsligt nervöst. Än värre blev det när M/O kvitterade. Hede kom av sig totalt och hela andra blev en kavalkad av missade passningar och dåligt spel från båda lagen. Och som många tidigare matcher under våren gav hedekillarna bort alla poäng då bortalaget bjöds på en frispark som turligt nickades in i målvakten Andreas Ekbergs högra gavel när det återstod nån enstaka minut av tillställningen.

Hede-Myssjö/Oviken 1-2 (1-0)

Mål: Hede: Henric Schwartz, M/O: Lars Danielsson, Marcus Odén

Publik: 102 Domare Anton Öström, Östersund

Annons