Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk på läktaren inför Island-Ungern – Sportens utsände är på plats

Artikel 22 av 35
EM 2016
Visa alla artiklar

När Ryssland och England möttes i Marseille slutade det med en stor läktarskandal och bråk. Inför Island mot Ungern på samma arena blev det åter bråk på läktaren. "Nu har det lugnat ned sig", säger Sportens Oskar Lund som bevakar matchen på plats.

Annons

Bråk utbröt på läktarsplats inför Islands möte med Ungern.

Det var inför mötet mellan Island och Ungern i Marseille som det blev oroligt på läktarna.

Enligt BBC-journalisten Steve Wilson utbröt slagsmål mellan ungerska fans och polis när supportrarna försökte ta sig från en läktarsektion till en annan, rapporterar Expressen.

– Det är lugnt just nu. Det var ju i Marseille som det var oroligt förr när ryska supportrar bröt sig igenom en säkerhetsbarriär. Det ska handla om något liknande här. Det var ett hundratal svartklädda supportrar som försökte sig ta sig från den ena sidan till den andra, säger André Pops i SVT.

Sportens Oskar Lund är på plats och bevakar matchen.

– När jag kom in på pressläktaren hade det hela lugnat ned sig. Det står ett antal poliser och bevakar just den delen av läktaren just nu, men det känns märkligt att det kan hända igen på samma arena, säger han.

När England och Ryssland möttes på Stade Velodrome tidigare i mästerskapet tog sig ett hundratal ryssar över till den engelska sektionen och bråk utbröt.

Annons