Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterhogdal värvar kvintett

Ytterhogdal fyller på division 3-truppen med fem spelare. Tre från England och två från Sverige.

Annons

Tränaren Ben Smith har hela vintern varit på jakt efter nya spelare. Vissa har tillkommit, men inte så många som Smith velat.

Tre spelare från Ope gav tidigt klartecken, men valde kort därefter att tacka nej. Det här har förstås skapat en viss besvikelse i klubben, men nu kan man kanske andas ut.

Här är de fem spelare som är klara, vi börjar med utlandstrion:

Charlie Holt, en ytterback med meriter från Burnley, offensivspelaren Jimmy Hartley från Stevenage Borough samt Alex Naylor, en central mittfältare med en bakgrund från Morecambe och faktiskt även från Manchester United som pojklagsspelare.

– Alex spelade faktiskt den andra halvan i Gällivare, som sedan vann uppflyttning till division 2, berättar Ben Smith.

De två svenska spelarna som tillkommit är Emil Dalesten, ytter från IFK Östersund samt Per Olofsson, hårdjobbande mittfältare från Alsen.

Olofsson provtränade nyligen med IFK Östersund och fanns även med på lagets träningsläger i Spanien, men har nu valt Ytterhogdal.

– Det här är fem bra spelare som gör att vår trupp blir väldigt stark. Med de spelare som vi redan har här blir de här fem suveräna tillskott. Jag är väldigt upprymd över dagsläget, menar Ben Smith.

Mer läsning

Annons