Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hede kunde inte stoppa Fältjägarna

Ett missat friläge och en straff i baken minuten senare förstörde Hedes chanser i bortamötet mot starka Fältjägarna. Matchen slutade 3-0 till hemmalaget.

Annons

– Riktigt surt att åka på en straff i ett läge där vi hade bra kontroll. Trots förlusten gör vi en bra match och Fältjägarna är riktigt bra, säger Hedes spelande tränare Lars Nilsson som anser att hemmasegern var rättvis.

Det blev en riktigt bra match där båda lagen rullade boll och det var Hede som efter 20 minuter skapade den första riktigt vassa chansen. Per Johansson spelades helt fri efter ett snyggt uppspel men lade tyvärr bollen strax utanför målvaktens högra stolpe.

Minuten efter kom dock domslutet som de flesta på Jämtkraft Arena diskuterade efter matchen. Jägarnas Fadi Sultan drev in i straffområdet där en hedeförsvarare gjorde en klockren brytning och tog bollen. Sultan föll pladask på konstgräset och domaren blåste straff och 1-0 till hemmalaget. Några minuter senare lyckas de göra 2-0 på ett långskott.

Hede har en bra period i mitten av halvleken och borde kanske ha fått en boll i nät. Men icke, Fältjägarna sätter i stället sitt tredje mål via en nick på ett snyggt inlägg och tar sin fjärde raka fullpoängare.

– Fältjägarna är det klart bästa lag vi har mött hittills. Jag är nöjd med hela laginsatsen, säger Lars Nilsson som dock plussar lite extra för målvakten Andreas Ekberg.

Mer läsning

Annons