Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stark upphämtning

Svegs andralag gjorde en stark upphämtning i söndagens match mot Brunflo2 hemma på IP. Underläge 0-3 i mitten av andra hämtades in till 3-3 och laget är fortfarande obesegrat i division 6.

Annons

Sveg hade en lite obalanserad trupp att tillgå i söndagens match. Försvarsspelare fanns det väldigt gott om och flera av dessa fick spela på ovana positioner längre upp i banan.

Spelmässigt hade hemmalaget god kontroll under första halvlek vilken dock slutade 0-0.

– Det kändes riktigt bra men jag vet inte vad som hände efter snacket i halvtid, plötsligt spelade vi väldigt lojt, berättar Daniel Wiklund som fick se sitt Sveg hamna i underläge med 0-3.

Coacherna för dagen, Anders Wiklund och Simon Boqvist, vaskade om så gott de kunde i laget och att sätta upp Aram Mahmoud på topp var ett lysande drag då han gjorde två mål, först 1-3 på nick och sedan 3-3 då han stressade målvakten till ett misstag, snodde bollen och rullade in den i öppet mål.

– Vi är väl lite besvikna för det kändes som att vi var bättre. Men med 0-3 underläge efter halva andra så måste vi förstås vara nöjda med en poäng, det var ju starkt att resa sig i stället för att lägga av, tycker Daniel Wiklund.

Mer läsning

Annons