Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

EM-rapport dag 9: "Paradiset på jorden"

Artikel 26 av 35
EM 2016
Visa alla artiklar

Sportens Oskar Lund är på plats under EM i Frankrike.

Annons

Förra fredagen anlände jag till Paris och tiden i Frankrike har varit fantastisk. Att få se ett europamästerskap i fotboll på så nära håll är verkligen en upplevelse.

Så egentligen ska man inte klaga, men jag gör det ändå. Jag är nämligen så galet less på bröd vid det här laget.

Mina första nätter bodde jag på ett hotell i Paris där det fanns klassisk hotellfrukost med äggröra, yoghurt, frukt och en massa annat.

Sedan dess har jag bland annat hyrt in mig hos ett franskt par som visserligen var otroligt trevliga, men det enda som fanns till frukost var vitt bröd, croissant och marmelad.

Samma visa den senaste natten när jag bodde på ett lägenhetshotell. Vitt bröd. Croissant. Marmelad.

När man ständigt är på resande fot är det dessutom lätt att det blir en baguette eller en annan smörgås som man rycker med sig i farten till lunch.

Och när man jobbar sent på nätterna är det ofta en macka, kebab, hamburgare eller liknande som slinker ned. Det är liksom det som finns att komma över.

Om jag inte ska börja drömma mardrömmar om levande baguetter som attackerar mig är det bäst att jag gör något åt det här nu.

EM-resan fortsätter nämligen. På söndagen anlände jag till Agay, och på måndag ska jag utforska Camp Riviera där de svenska fansen befinner sig.

När jag rullade in mot Agay sken solen och det såg ut att vara paridiset på jorden. En timme senare när jag nu skriver det här vräker regnet ned.

Men något säger mig att stämningen kommer vara grym på Camp Riviera i vilket fall.

Annons