Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mittmedia storsatsar på Mid Nordic Cup – sänder alla matcher live

Ungdomsturneringarna i fotboll avlöser varandra.
Näst på tur är Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival i Timrå.
Nu står det klart att Mittmedia kommer sända flera matcher från turneringen live – varje.
– Det här är en häftig satsning som aldrig tidigare har gjorts på Mid Nordic Cup, säger Alexander Nilsson som är ansvarig för Mittmedias bevakning.

Annons

Mid Nordic Cup börjar nästa vecka. Mittmedia storsatsar.

Tidigare under sommaren har Mittmedia sänt live från bland annat Hudik Cup och Storsjöcupen samt erbjudit sändningar från världens största ungdomsturnering i fotboll, Gothia Cup.

I nästa vecka, mellan torsdag och söndag, forsätter storsatsningen på ungdomsturneringarna. Då är det nämligen dags för Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival att avgöras på 18 planer runt om i Timrå kommun, arrangerad av IFK Timrå.

Då kommer vi på Mittmedia att erbjuda livesändningar från flertalet matcher och planer under alla dagar, i samarbete med IFK Timrå och Streamify.

På grund av tekniska problem kan vi inte visa alla matcher från alla planer under turneringens gång som tidigare utlovat. Vi ber om ursäkt för detta.

– Det här är en häftig satsning som aldrig tidigare har gjorts på Mid Nordic Cup. Det är första gången som matcher livesänds från turneringen och det kommer göra att intresset ökar ännu mer, speciellt med tanke på att alla matcher kommer att sändas. Det ger också deltangade lag och anhöriga chansen att återuppleva matcherna i efterhand för att kunna hålla kvar vid minnena de skapar, säger Alexander Nilsson som är ansvarig för Mittmedias bevakning.

Utöver de livesända matcherna kommer Mittmedia att erbjuda ett stort bildspel från turneringen samt reportage under cupens gång.

För att följa sändningarna behöver man vara Pluskund hos Mittmedia, vilket kostar en krona första månaden, därefter 99 kronor i månaden. Du behöver även köpa ett abonnemang hos Streamify för 179 kronor som ger dig tillgång till alla matcher från turneringen.

HÄR köper du abonnemang för att se matcherna från Mid Nordic Cup hos IFK Timrå och Streamify.

Prenumeranter på någon av Mittmedias tidningar har också tillgång till Plusmaterialet.

LÄS MER: Så får du tillgång till Plus.

Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival startar torsdag 3 augusti och avslutas söndag 6 augusti. Klicka här för att se spelschemat.

Annons