Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premiär för höstens fotbollsnyhet

/
  • IFK Östersunds Jonathan Lundbäck gästar premiären av Sportens nya webbtv-satsning Fotbollspuls.

Sporten satsar på den lokala fotbollen.
I dag är det premiär för nya programmet Fotbollspuls.

Annons

Webbtv-programmet Superettan-Magasinet har gjort succé och är inne på sin andra säsong.

Nu fortsätter Sporten att bredda sin digitala satsning, som innehåller mycket webb-tv. Fotbollspuls är höstens stora nyhet. Där hittar du det senaste från den lokala fotbollen i länet.

Vår studio kommer att dyka upp på olika platser i fotbollslänet under hösten. Många gäster kommer att finnas med när vi diskuterar heta nyheter, gör listor och visar inslag. Tittarna kan även skicka in sina egna filmer till programmet.

I premiäravsnittet kommer vi att titta mycket på damettan och herrtvåan, och en av gästerna är IFK Östersunds store målskytt Jonathan Lundbäck. Längre fram i Fotbollspuls kommer det även att bli många inslag från de mer lokala serierna.

– Det är roligt att kunna utöka den lokala fotbollsbevakningen med det här programmet. Superettan-Magasinet har fått mycket tittning och visat att fotbollsintresset är stort i länet. Vi tror att det kan bli något liknande när vi går ned på mer lokal nivå, säger Patrick Sjöö som är sportchef för ÖP och LT.

Varje fredag under hösten blir det ett nytt program som släpps på op.se och ltz.se och som du kan se i din dator, mobiltelefon eller surfplatta.