Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skandalscener efter EM-matchen – ryska fans i attack mot engelsmän

Direkt efter slutsignalen gick ryska supportrar till attack mot engelsmän inne i EM-arenan.

Annons

Ryssland kvitterade till 1-1 mot England på tilläggstid på Stade Velodrome i Marseille under lördagskvällen. Efter avblåsningen stormade ryska fans de engelska sektionerna.

De ryska fansen ska ha rivit ner flaggor, slagits och jagat iväg engelska supportrar, skriver TT. Bilder visar hur publiken försöker undkomma – genom att kasta sig över stolar och staket.

Det finns i nuläget inga uppgifter om några skadade, men åtta personer greps av polis efter läktarskandalen, skriver lokaltidningen La Provence.

Uefa fördömer våldsamheterna och säger i ett uttalande att "personer som agerar på ett våldsamt sätt hör inte hemma i fotboll".

Samtidigt rapporterar Nyhetsbyrån AP att fotbollsförbundet nu startat en utredning som kan leda till att Ryssland, men även England, bestraffas.

Live-TV söndag 09:30: EM-morgon med Adam och Oskar – följ med direkt från Frankrike

Marsielle har under de senaste dagarna kantats av oroligheter. Även tidigare på lördagen utbröt huligansammandrabbningar där en engelsk supporter nu svävar mellan liv och död, enligt Sky News, som har uppgifter om att ytterligare två engelsmän är allvarligt skadade.

Annons