Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinst i debutmatch för Hede/Vemdalen

Det nystartade fotbollslaget Hede/Vemdalen kammade på fredagskvällen hem en vinst, 4-0 mot Sundsjö på hemmaplan.
– Vilken öppning, riktigt roligt, säger lagledaren Anders Brandén.

Annons

Köp en golfboll med ditt namn på och den som kastar närmast den gula pinnen vinner halva vinstsumman av alla de som köpt en boll. Totalt såldes 156 bollar till publiken.

Lyckliga vinnaren Bella Tjärnberg, 9 år, kom närmast pinnen. Det blir shopping för vinstsumman berättar hon.

Hemmamatchen mot Sundsjö slutade i vinst och publikstödet var på topp. En bred trupp på 20 spelare och Anders Brandén är nöjd med matchen.

– Jag gillar att fotbollen är så attraktiv i Vemdalen by och att så många kunde komma och stötta oss, säger Anders Brandén.

Bara några minuter in i första halvlek gjorde Erik Hammarsten öppningsmålet. Kort där efter kom det andra målet, som John Hörnfeldt gjorde. Det tredje målet gjordes av Ricky Bergström.

I andra halvlek bjöd Sundsjö på ett tuffare spel. Mathias Bergström visade framfötterna och avgjorde matchen som slutade med 4-0 till Hede/Vemdalen.

– För att vara fösta matchen så tycker jag att vi spelade riktigt bra. Vi gjorde lite byten under spelets gång så att alla skulle få speltid.

Andreas berättar att laget inte hunnit träna mycket inför debuten. Han säger att laget behöver lära känna varandra och träna på fotbollstänket.

– Grymt jobbat av Sundsjö. Jag tycker vi hade ett vasst anfall, stadig mitt och bra jobbat bakåt, jag är nöjd, säger Anders Brandén.

Över hundra personer hade hittat vägarna förbi Vemvalla fotbollsplan under fredagskvällen för att titta på debutmatchen mellan Hede/Vemdalen och Sundsjö.

Många i publiken hade med sig sina hundar. Hunden Louis är en av dem som fick vara med och titta på fotboll under fredagskvällen.

Axel Hüglow 9 år, tittade på när de stora pojkarna spelade.

Hede/Vemdalen bjöd på ett vasst spel i kvällssolen. Andreas Hörnfeldt dribblar förbi motståndaren.

Fredagsmys?  Pappa Lars och sonen Liam Kvarnström satt och glassade i kvällssolen med lite fika medan de tittade på matchen.

Annons