Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotbollslagen genrepade

Landskapets fotbollslag har träningsmatchat i helgen med blandade resultat. Vinst för Sveg, oavgjort för Hede samt förluster för Lillhärdal och Svegs damer kan noteras.

Annons

På fredagkvällen spelade Sveg och Lillhärdal. Sveg hade ett kraftigt övertag matchen igenom och slutresultatet 3-1 speglade händelserna väl.

– Vi gjorde en ganska bra match men var kanske lite ineffektiva, säger Svegs tränare Fredrik Jonasson.

Lillhärdal vädrade hela sin trupp men visade stundtals att det finns mycket kvalitet i laget som bör tillhöra absoluta toppen i sexan. Svegs chanser i femman lär också vara goda av denna match att döma. Roligast var att publiken hittade till Svegs IP, lite drygt 100 personer på en träningsmatch är bra.

Hede reste till Ånge för att möta Östavall på konstgräs. Matchen slutade 3-3 efter en jämn match.

– Det var mycket krig och slarvigt spel, det hade kunnat gå hur som helst så oavgjort var rättvist, tycker Lars Nilsson, tränare i Hede.

Svegs damer har föryngrat sitt lag kraftigt och många tongivande spelare är indisponibla. Detta märktes då laget inte hade mycket att sätta emot klubbens P14 -lag.

– Många av våra tjejer är i samma ålder som grabbarna och då blev det tufft, säger tränaren Cissi Lilja som ändå såg en del positiva tecken under matchen.

Sveg-Lillhärdal 3-1 (1-0) Målskyttar: Sveg; Janne Räisinen, Daniel Wiklund och Anders Wiklund. Lillhärdal: Dennis Persson.

Östavall-Hede 3-3 (2-1) Målskyttar Hede: Per Johansson 2 och Henric Schwartz.

Sveg dam- Sveg p14 0-7 (0-3)

Annons