Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vemhåns friidrottare på Världsungdomsspelen

Vemhåns friidrottsungdomar har varit ute på årets kanske roligaste tävling, Världsungdomsspelen i Göteborg.
–En riktigt häftig upplevelse, säger tränaren Kenneth Westfält.

Annons

Det råder rysligt hårt konkurrens under tävlingarna i Göteborg och några riktigt framskjutna placeringar mäktade inte Vemhåns ungdomar med. Däremot gjordes många fina prestationer som visar på utveckling vilket lovar gott inför resten av säsongen.

Vemhåns trupp i Göteborg med ledare, bakre raden från vänster : Markus Westlund , Elvira Revelj och Ann-Margret Tjärnås. Främre raden från vänster :Adrian Revelj , Marielle Nääs , Kenneth Westfält , Ellen Modin och Olivia Bodin.

Att konkurrensen var hårt märkt i resultatlistorna där det inte alls var ovanligt med över 100 deltagare i kvalen till de olika grenarna trots att det var rena åldersklasser.

Upprop till 80 meter för F14 där det deltog 165 tjejer.

Närmast på programmet för Vemhåns friidrottare är den egna poängjaktstävlingen i Hede på onsdagkvällen. Där kan vem som helst komma och mäta krafterna med friidrottare från hela länet i grenarna längd, kula, sprint 60-100 meter beroende på ålder och medeldistans upp till 1000 meter, även där beroende på ålder. Deltagandet är gratis och ingår i Öpiadens poängjakt.

Olivia Bodin kämpar i sitt försök på 80 meter.

Elvira Revelj i längdshoppskvalet.

Annons