Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullsatt skräckparty på Mysen – rapparen Kitok fick dansgolvet att gunga – se vimmelbilderna här

Dracula, vampyrer, diverse superhjältar och andra fantasifigurer intog dansgolvet när restaurang Mysen i Sveg hade Hallowenparty på fredagskvällen. På scen stod rapparen Kitok som fick dansgolvet att gunga med bland annat sin monsterhit Paradise Jokkmokk.

– Det är vår bästa kväll sedan vi tog över, säger Daniel Hagelborn som tillsammans med Linnea Nordqvist driver restaurangen sedan ett år tillbaka.

Närmare 300 betalande gäster är betydligt bättre än förra årets Hallowenparty. Och visst var det full fart, både på dansgolvet och i baren. Rapparen Kitok (Magnus Ekelund) från Jokkmokk fick med sig publiken och dansgolvet närmast gungade. Både Spindelmannen och Stålmannen fanns på plats tillsammans med diverse obskyra varelser från fantasins värld.

–Det är kul såklart att det kom så mycket folk. Vi hade tre vakter, all personal och artisten och de runt omkring honom ska ha betalt, så det finns alltid en oro när man gör en sån här grej. Men det här gick bra. Vi får köra fler grejer, säger Daniel Hagelborn.

TH fanns på plats och tog vimmelbilder och du hittar dem här nedan.