Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Britt Odén vann Björnslaget för tredje gången

/
  • Britt Odén, längst till höger, fick ta hem vandringspriset för damer när hon vann Björnslaget för tredje gången i tisdags. Här är hon tillsammans med Ing-Marie Gustafsson och Margareta Bylund.
  • – Vädret har inte direkt lockat till golfspelande i år och därför betyder den här veckan ännu mer för oss i år än vad den gör annars, säger Maud Hjelte, Hede-Vemdalens golfklubb.

Hede golfvecka pågår för fullt. Mitt i veckan är det singelspel med 23 tävlande damer och 42 herrar. De spelar om de åtråvärda vandringsbucklorna i Björnslaget.

Annons

I år vann Britt Odén inteckningen i bucklan för tredje gången och vann därmed vandringspriset som funnits sedan 1996 i damklassen.

Det är många återkommande gäster som deltar i golfveckan i Hede och det är fler än Britt Odén som har flera inteckningar på bucklorna.

– Det är extra roligt att Britt Odén vann på hemmaplan. Hon jobbar väldigt mycket för klubben och speciellt med den här tävlingsveckan, säger Maud Hjelte, som arbetar på golfklubben i Hede.

Under veckan görs över 300 starter i olika tävlingar.

– Vädret har inte direkt lockat till golfspelande i år och därför betyder den här veckan ännu mer för oss i år än vad den gör annars, säger Maud Hjelte.

Annons