Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt detta ingår i ditt nyhetspaket

Nu höjer vi värdet i din prenumeration ännu mer. Vårt plusmärkta innehåll ingår i din prenumeration och ger dig dina lokala nyheter. Du får koll och veta mer om vad som händer i just din närhet.

Annons

Plus står för god lokaljournalistik. Som kund hos oss har du tillgång till vårt utökade plusmärkta innehåll på vår sajt, i vår nyhetsapp och via våra nyhetsbrev Plus som är en sammanfattning av veckan som gått.

Vi har koll på samhället åt dig och har journalister i tjänst dygnet runt för att kunna ge bästa möjliga lokala bevakning.

Plus innebär att du alltid har tillgång till det senaste som händer lokalt, oavsett vad klockan är och var i världen du befinner dig. Det plusmärkta innehållet som är exklusivt för dig som kund är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar med tydlig lokal koppling.

Med våra olika nyhetspaket väljer du själv hur du vill ta del av dina nyheter; via papperstidningen, e-tidningen, sajten, appen eller varför inte via nyhetsbrev med utvalda nyheter direkt i din mail? Väljer du ett nyhetspaket där e-tidningen ingår kan du dessutom lösa våra kluriga korsord och sudokun direkt på skärmen. Alla nyhetspaket ger dig tillgång till erbjudanden i läsarshoppen.se.

Annons