Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bäddat för två kanonhelger på Hedeparken

/

Jon Henrik Fjällgren kommer tillbaka efter det han vilat upp sig och kommer till Hedeparken på lördag. Nästa helg är det Doug Seegers tur att gästa Härjedalen och Hede.

Annons

Hede folkpark firar 60 år och de kommande helgerna kommer två riktigt intressanta artister som intar stora scenen. På lördag gör Jon Henrik Fjällgren comeback efter att han tvingats avbryta sitt turnerande efter läkarens råd. Jon Henrik har vilat upp sig hemma i Mittådalen och klockan 22 på lördagskvällen drar han och bandet i gång.

– Under lördagen har vi även en jubileumsmiddag med cirka 150 gäster. Och förutom Jon Henrik firar vi med en heldag för alla. Redan klockan 14.00 spelar Skyscraper upp på stora scen. Under kvällen blir det även bandet Smågrus på dansbanan och Days of Jupier på stora scenen klockan 23.30, säger Torbjörn Hedmark, Hede Folkpark.

Nästa helg är det dags för Doug Seegers som gör sitt enda framträdande i länet i just Hede. Under den pågående Sverigeturnén har han dragit mycket folk och det kommer han även att göra i Hede. Arrangör den kvällen är Ninetone Nation.

Drygt 1 000 biljetter har hittills sålts på förköp. Genom Tidningen Härjedalen har du chans att vinna biljetter, håll koll på vår hemsida och surfa även i på vår Facebook.

Annons