Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bara en poäng efter två fina insatser

/
  • Sveg hade flera lägen att avgöra söndagsmatchen.
  • Sveg kämpade bra i båda matcherna och det som skilde lagen åt till Örebros fördel var skottstyrka och passningsprecision.

Sveg tog en poäng under helgens dubbelmöte mot Örebro på hemmais. Svegsdamerna borde kanske fått lite bättre utdelning efter två rejäla kämpainsatser.

Annons

Lördagens match slutade med en klar förlust, 1-6, men det var inte siffror som speglade matchbilden där Sveg vann skotten totalt.

– Vi hade några dåliga minuter i början av andra perioden då de gör fyra mål. Annars tycker jag att tjejerna står upp bra, säger tränaren Tommy Svensson som fick se sitt lag vinna skotten i slutperioden med 24-6.

Stärkta av en bra avslutning så tog Sveg för sig bra i söndagens match. Även denna gång var det väldigt jämnt och Sveg hade ledningen med 1-0 fram till mitten av tredje perioden då Örebro lyckades kvittera.

– Det var riktigt surt att vi inte fick mer med oss, konstaterade Tommy Svensson som fick se Örebro avgöra i förlängningen.

Hade det funnits en målkamera hade Sveg troligen vunnit matchen. En puck som stod på högkant var enligt välplacerade åskådare några centimeter över linjen.

– Jag hörde det, men det var omöjligt för domaren att se då han hade målvakten mellan sig och pucken i det läget, säger Svensson.

Annons