Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bio är bäst i Härjedalen!

/

Tecknat, animerat, kvinnokamp, cowboykamp, Zlatan och så lite acitionbetonad science fiction på det. Är du sugen på bio så lär du kunna hitta något i Härjedalens bioutbud.

Annons

I Vemdalen står Mamma Mu och Kråkan på programmet på torsdag den 10 mars. Se trailern här:

Något av en gammal goding. En annan film som hängt med ett tag är vinterns svenska stormsuccé En man som heter Ove, nästa, onsdag i Vemdalen. Den har visats över tio gånger i Härjedalen i vintern men suget verkar vara omättligt. Det är nått med Rolf Lassgård ...

Animerade Zootropolis, som fått fina recensioner, går i Tännäs på torsdag 10 mars och i Sveg på fredag, dagen efter. Om ett nybakad poliskanon som jagar skurkar i en stor stad.

Fotbollsmetropolen Ytterhogdal ger Den unge Zlatan på söndag den 13 mars och visar tredje delen i Divergen-serien The Divergent Series: Allegiant. Sci-fi action med ungdomar som nu lämnar ett framtida Chicago för att möta världen utanför murarna. Mycket coola vapen och häftig teknologi.

Folkets hus i Sveg visar också Suffragette, om kvinnors kamp för rösträtt i England i början av förra århundradet. Onsdag den 16 mars.

Och om en annan kamp, för överlevnad, en våldsam westernrulle som bygger på en sann historia, The Revenant, i Tännäs på söndag den 13 mars. En bitvis väldigt våldsam historia som gav Leonardo DiCaprio hans första Oscar tidigare i vintras. Sevärd!

Bioprogrammet kommande dagar. Skriv ut och spara!

Vemdalen

Mamma Mu och Kråkan, torsdag 10 mars 19:00

En man som heter Ove, onsdag 16 mars, 19:00, 11 år

Tännäs

Zootropolis, torsdag 10 mars, 15:00, 7 år

The Revenant, söndag 13 mars, 19:00, 15 år

Ytterhogdal

Den unge Zlatan, söndag 13 mars, 14:00

The Divergent Series: Allegiant, onsdag 16 mars, 19:00, 11 år

Sveg

Zootropolis, fredag 11 mars, 17:00, 7 år

Suffragette, onsdag 16 mars, 19:00, 11 år

Annons