Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biograferna ger Ove, westernfilm av Tarantino och japansk matrulle - och nu film även i Sveg

/

En man som heter Ove behåller sitt grepp om biopubliken samtidigt som en våldsam western seglar upp på biograferna i Härjedalen. Och så blir det bio även på Folkets Hus i Sveg.

Annons

The Hateful Eight hade premiär i onsdags i Ytterhogdal. En western-rulle av regissören Quentin Tarantino med filmer som Pulp Fiction och Kill Bill på meritlistan.

Läs mer: Så bra är Tarantinos nya film.

Missade du den där har du chans nu på söndag den 17/1 i Tännäs 19:00. Filmen visas också i Vemdalen onsdag den 20/1 19:00. Åldersgränsen är 15 år.

Tännäs kör också Under körsbärsträden på onsdag den 20/1, en japansk film som fick fina recensioner av SVT:s kulturskribent Sofia Olsson. Hon kallar den en "lågmäld skildring av naturens gång, spetälska och bönplättar." 14:00, från 15 år.

Och så har vi Rolf Larssgård, alias Ove i filmen En man som heter Ove, som behåller sitt grepp om publiken, så även i Härjedalen. Den visas än en gång på biografen i Ytterhogdal söndag den 17/1 14:00 samt är dragplåstrat när biografen i Sveg drar igång igen på Folkets Hus nästa vecka. Lunchbio tisdag 19/1 12:00 och på kvällen onsdag den 20/1 19:00.

Läs mer: Bio i kommunal regi i Sveg

Film är bäst i Härjedalen!

Annons