Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Decemberbilder från Härliga Härjedalen

/

Annons

Det ser ju lite olika ut men i stora delar av Härjedalen lyser vintern med sin frånvaro. Många av de här bilderna, som skickats in av medlemmar i facebookgruppen "Vi som älskar Härliga Härjedalen", har dock lite vintertema. De av oss som längtar efter snö och kyla få passa på att njuta av dem, eller ta oss till de delar av Härjedalen där det faktiskt ligger snö både i spåren och backarna. För nog finns det. Och förhoppningsvis sprider det sig vad det lider.

"Vi som älskar Härliga Härjedalen" har nu över 5000 medlemmar. Genom ett samarbete kan TH publicera några av alla de fantastiska bilder som tagits av medlemmar i gruppen. Om du vill ha chans att få din bild publicerad i tidningen, skicka den till gruppens administratör Torbjörn Hedmark på epostadressen: [email protected]

Tänk på att de bilder som ska tryckas måste ha hyfsad upplösning. Tolv centimeter i bredd, åtta i höjd och en upplösning på cirka 300 pixlar fungerar bra. Skicka hellre en eller två bilder som du tycker är riktigt bra än tio stycken för oss att välja på.

Bilderna publiceras i Tidningen Härjedalen och på vår sajt, Ingen ersättning utgår till fotografen. TH förbehåller sig rätten att redigera och eventuellt beskära bilderna för att de ska fungera i tryck.

Annons