Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filip och Fredrik vill ha Härjedalspar till sitt program

/
  • Radarparet Filip och Fredrik. Kanske kommer de peppa ett par i Härjedalen?
  • Halva säsongen av programmet håller på att spelas in nu. De hoppas att andra halvan ska filmas uppåt i landet.
  • Filip och Fredrik.

Filip och Fredrik + Härjedalen = sant? Det kan det bli om det finns par i Härjedalen som vill vara med i deras program "Ska vi göra slut?" som spelas in till hösten.

Annons

Produktionsbolaget Mexiko media söker nu aktivt efter par i Härjedalen till andra säsongen av "Ska vi göra slut". Programmet handlar om par som har problem i förhållandet och Filip och Fredrik finns där som relationsrådgivare till paret.

Varför vill ni ha par från just Härjedalen?

– Vem gillar inte Härjedalen? Ingen jag vill vara vän med i alla fall. Finns det ett vackrare landskap i Sverige? Det tror jag inte. Nu vill vi så oerhört gärna få tillbringa lite tid där, och hjälpa ett par med lite relationsråd, säger Fredrik Wikingsson i ett mail genom sitt produktionsbolag.

– Det är ett önsketänkande från hela teamet. Det är klart man tänker miljö och var det är vackert att filma. Vi har kollat lite på var vi vill filma i höst, och miljömässigt vore Härjedalen fantastiskt. Förra säsongen var vi mycket i södra Sverige. Vi vill få en spridning över hela Sverige och även vara i Norrland, säger Camilla Holmgren Holmsten, castingansvarig på produktionsbolaget Mexiko media.

Är det inte svårt att få folk att dela med sig av sina relationsproblem inför hela svenska folket?

– De här paren är såklart otroligt modiga. Paren från förra säsongen har fått väldigt positiv respons, många tycker det är skönt att de har vågat prata om det. Alla har relationsproblem, men det är tabu att prata om det. Ibland händer det att endast ena parten skickar in utan att den andra vet om det. Men många tar det gemensamt, som sista hoppet och utvägen, säger Camilla Holmgren Holmsten.

Är ni ett par som har problem och är intresserade av att få hjälp och delta i programmet? Skicka ett mail till [email protected] och berätta om er själva.

Annons