Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Film är bäst i Härjedalen!

/

Storslaget bergsäventyr i 3D, animerad barnfilm, nostalgi och flygande brädor eller varför inte fördjupa sig i en av Sveriges största filmstjärnor? Kommande filmvecka i Härjedalen bjuder på flera godbitar för filmälskaren. Och glöm inte ...
Film är bäst i Härjedalen!

Annons

Tännäs startade ju filmhösten med filmfestival och fortsätter nu med det storslagna filmäventyret "Everest" i 3D. Rekommenderas inte för höjdrädda. Söndag 18/10 19:00 smäller den av.

Recension: Svindlande och skamlöst äventyr

Samma söndag kör Ytterhogdal animerade barnfilmen, "Den stora Nötkuppen" 14:00. Kul för både gammal och ung.

Mer film i Hogdal blir det nästa onsdag, den 21/10 då det är dags för dokumentären om den svenska filmstjärnan Ingrid Bergman "Jag är Ingrid" som sägs avslöja allt. Filmstart 19:00.

Recension: Filmen lyfter i skildring av mänsklighet

Även i Vemdalen blir det film den 21/10. 19:00 visas "Min lilla syster" Amy Diamonds filmdebut i rollen som Katja, en hårt tränande konståkerska som kämpar med ätstörningar.

Och för nostalgikern, i Tännäs visas "Tillbaka till framtiden 2" onsdag den 21/10 18:00. Den första filmen i serien hade premiär för 30 år sedan och i just del två landar Doc och Marty i framtiden den 21 oktober 2015. Någon som sett den där flygande skateboarden i någon av Härjedalens byar?

En nydigitaliserad variant av filmen visas samma dag på biografer runt om i hela världen, däribland alltså i Tännäs.

Mer film? Se kommande annonser i TH och läs mer här på vår sajt.

Väl mött i biosalongen!

Annons