Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Film är bäst i Härjedalen!

/

Omtalade Suffragette, våldsamma The Revenent eller varför inte Creed med ikonen Sylvester Stallone i en av huvudrollerna? Biokvällen bjuder till dans i Härjedalen.

Annons

Redan nu fredag kväll finns möjlighet att se Rocky Balboa i den senaste installationen av boxningsfilm med Sylvester Stallone i huvudrollen. En "Boxningsfilm med hjärtat på rätta stället". Samma biograf visar Alvin och gänget: gasen i botten på söndag.

Samma söndag ger Tännäs Suffragette, ett "brinnande drama om kamp för kvinnlig rösträtt" som säkert får en och annan tår att trilla nerför kinden.

Onsdag den 10/2 visar Vemdalen Point Break, laddad action med högt tempo. Håll i hatten, här blir det både fallskärm och utförsåkning. Trailern ser du här: https://www.youtube.com/watch?v=ncvFAm4kYCo

Samma onsdag ger Folkets Hus i Sveg våldsamma och kritikerrosade The Revenent med Leonardo Di Caprio i huvudrollen. Den som aldrig slagits med en björn lovas en extraordinär filmupplevelse.

Och nu på söndag blir det animerad japansk film, Det blåser upp en vind, på Svegs filmstudio. Hayao Miyazakis sista film. Från samma japanska filmstudio kommer Ronja Rövardotter som nu visas på SVT på lördagarna. OBS: kräver medlemsskap som kan lösas i kassan. Kostar 250 kronor för vårens filmer.

Fullständigt filmprogram:

Ytterhogdal

Creed, fredag 5/2, 19:00 11 år

Alvin och gänget: Gasen i botten, söndag 7/2 14:00

Tännäs

Suffragette, söndag 7/2 19:00, 11 år

Sveg Folkets hus

The Revenant, onsdag 10/2 19:00, 15 år…

Vemdalen

Point Break (3D), onsdag 10/2 19:00, 11 år

Svegs filmstudio (kräver medlemskap)

Det blåser upp en vind, söndag 7/2 18:30

Annons