Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmen om Ove är bäst i Härjedalen!

/

Årets julfilm stavas "En man som heter Ove". Filmen (eller om det är Rolf Lassgård?) drar fulla biosalonger i Härjedalen och kräver extrastolar och extraföreställningar. Men filmälskare har även lite annat att välja på. Som en klassisk seriefigur i ny tappning.

Annons

I eftermiddag tisdag den 29/12 17:00 visas Snobben i Vemdalen. DN:s recensent kallar den för "hygglig familjeunderhållning". Äldre tittare känner igen Snobben, Karl och den andra figuerarna från seriernas värld. Yngre får en chans att lära känna ett nytt universum - Snobbens eget. Filmen visas även i Tännäs söndagen den 3 januari 15:00. Barntillåten.

Och så till helgens svenska storfilm som verkar ha slagit an en sträng hos många. Fullt bland annat i Ytterhogdal när den visades på juldagen, extrasäten fick tas in och många tillbringade de knappa två timmarna framför duken på köksstolar. Vilket inte verkar ha förtagit upplevelsen av (Rolf Lassgård) och filmen.

ÖP:s recensent ger den 4 av 5 i betyg. " ... en värmande dramakomedi som får publiken att tänka över sina egna liv och människorna runt omkring oss."

Fullt även i Tännäs där filmen visades en extra gång i går måndag och kommer även på onsdag 19:00, den 30/12. Samma kväll och samma tid visas filmen i Vemdalen. Från elva år.

I Vemdalen visas även barnfilmen Tsatsiki, Farsan och Olivkriget måndagen den 4 januari 14:00 och filmen Joy onsdagen den 6 januari, 19:00, från sju år.

Onsdagen den 6 januari 14:00 kör bion i Ytterhogdal Den gode dinosaurien på premiärdagen. Familjefilm.

Annons