Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är filmerna som visas på bio i Härjedalen

/

Tarantino, actionrulle med snyggt foto eller hyllad romantik? Ditt val - alla går att se här i Härjedalen.

Annons

Nu kommer Quentin Tarantino in på en av Härjedalens biosalonger. "The hateful eight" är hans åttonde långfilm och handlar om två prisjägare. Det är vilda västern, blod och revolvrar, och beskrivs av DN:s recensent som "det mest provocerande han har gjort". Filmen har premiär på onsdag den 13 januari, och visas redan då i Ytterhogdal klockan 19.00. Åldersgränsen är 15 år.

I Tännäs visar "In the heart of the sea" där Chris Hemsworth har huvudrollen. Skeppet Essex attackeras av en enorm val med ett närmast mänskligt hämndbegär. Det är speciellt fotot, ljudet och det tekniska som filmen har fått beröm för. Den går att se på söndag, den 10 januari klockan 19.00. Filmen är från 11 år.

"Carol" handlar om femtiotalets förbjuda kärlek mellan två kvinnor. Den bygger på ”The Price of Salt” som skrevs under pseudonymen Claire Morgan - som egentligen heter Patricia Highsmith. SvD:s recensent ger filmen en femma och beskriver den som "bedövande vackert om kärlek och förlust". Filmen visas i Vemdalen, onsdag den 13 januari klockan 19.00. Den är från 15 år.

I Vemdalen visas också filmen "Den gode Dinosaurien" som handlar om dinosaurien Arlo, som är rädd för det mesta. Hans kompis är Pricken, som är människa. Filmen beskrivs vara vackert animerad, samt att den bjuder på en del skratt. Den går att se på söndag, den 10 januari klockan 17.00, och filmen är från 7 år.

Annons