Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här hittar du årets majbrasor i Härjedalen

I år inträffar Valborg på en söndag och vi välkomnar våren med sång, korvgrillning, lekar och gemenskap. TH listar var majbrasorna tänds i Härjedalen.

Annons

I Långå tänds en majbrasa kl 20.00 vid Långågården. Du kan köpa korv och kaffe och gå en liten tipsrunda.

Majbrasa vid Hede Camping. Fika, korv och hamburgare till försäljning vid campingen från kl. 19.30. Brasan tänds kl 20.30.

I Bruksvallarna tänds majbrasan kl. 21.30 på fröjdvallen.

Majbrasa i Ljungdalen vid Helags Wärdshus och tänds kl. 21.00. Tacobuffé och pub på värdshuset från kl 18.00.

I Sveg tänds majbrasan utanför medborgarhuset strax efter 18.30. Grillen kommer vara tänd, fika och rensoppa till försäljning. Här anordnas med aktiviteter från olika föreningar.

I Vemdalen på hembygdsgården är det majbrasa från och med 18.30. Vårsånger av vemdalskören, fika och korv med bröd. Finns lekmöjligheter för barnen.

Ytterhogdal ordnar med majbrasa bakom folkets hus från och med kl. 18.30. Välkomnande av våren med tal och sång. Tävlingar där alla kan delta och vinna priser.

Överhogdals majbrasa tänds kl. 22.00 nedanför bygdegården. Fyrverkerier och öppet på Puben Hog Valleys klubbhus.

Valborg i Olingdal vid Härjeåsjön från kl. 20.00. Sång och stor vårbrasa, med korvgrillning och dricka.

I Tänndalen från och med kl 20.00, porslinskross, lyckohjul och lotteri. Servering av varmkorv och kaffe. Cirka kl. 21.00 blir det vårtal och brasan tänds.

Ytterberg firar också Valborg. Från kl 18.00 är fiket öppet. Kl. 19.00 sjunger kören in våren. Därefter tal och sedan tänds brasan.

Lions Valborgsmässofirande på Risnäset i Funäsdalen från kl.19.30. Fiskdamm, servering, tombola, trubadur, chokladhjul, vårtal och stor brasa.

I Tännäs blir det majbrasa vid rastplatsen från och med kl. 20.30. Servering av korv och läsk. Därefter "After brasa" i puben hos Härjebrygg.

Har vi glömt just din majbrasa? Hör av dig så lägger vi till den i denna lista.

Annons