Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Härjedalen Prides låt live för första gången

/
  • Caroline Jönsson och Peder Persson framförde
  • Torbjörn Hedmark får skivan
  • Proffssångerskan Caroline Jönsson gjorde entré i Hede kyrka från läktaren.
  • Många i publiken ville prata med Caroline Jönsson.

Musik i sommarkväll i Hede kyrka bjöd på två speciella ingredienser. Sångerskan och härjedalsättlingen Caroline Jönsson och urframförandet live av Härjedalen Prides egen låt "Vår tid nu".

Annons

– Det är en ära att framföra "Vår tid nu" i akustisk version tillsammans med Peder Persson allra första gången den spelas live för publik, säger Caroline Jönsson.

Hon framför även "Vår tid nu" i full discoversion på Hede Pride den 22 augusti. Peder Persson från Hede har skrivit texterna och Mats Nilsson, ursprungligen från Risbrunn, har komponerat musiken.

Caroline har länge velat jobba mer i Härjedalen men det har inte blivit av. Nu kan det blir mer framöver, det finns planer på en julkonsert.

Den professionella sångerskan och dansaren Caroline Jönsson inledde Musik i sommarkväll med regnbågsmusik och sjöng ledmotivet från musikalen Trollkarlen från Oz. Sedan serverade hon olika schlager och andra populära svenska melodier och berättade roliga episoder ur sitt liv som körsångerska i melodifestivaler och från turnéer med de största svenska artisterna.

Caroline Jönsson har stark anknytning till Härjedalen. Hennes mamma kommer från Lillhärdal och pappa från Ransjö. Själv har hon växt upp i Skåne men har tillbringat somrar och lov i Härjedalen.

– Ransjö är den plats jag återvänder till för att ladda batterierna, säger hon.

Släktgården finns kvar och hon har ett eget sjötorp i byn.

Annons