Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jon Henrik sjuk inför kvällens Let's Dance: ”Sitter och dricker supermix”

Just nu är Jon Henrik Fjällgren aktuell i den trettonde säsongen av Let’s Dance. Under de två första avsnitten har Mittådalingen hyllats stort för sina prestationer. Förväntingarna är numera skyhöga, men inför fredagens quickstep har Jon Henrik drabbats av sjukdom, enligt ett inlägg på Instagram.

Annons

– Jag sitter här och ska iväg och dansa snart. Jag dricker ingefära, gurkmeja och någon supermix. Jag börjar bli sjuk. Det är såklart att man börjar bli sjuk så här en dag innan, sade Jon Henrik Fjällgren på sin Instagram i torsdags.

Jon-Henrik Fjällgren och danspartnern Katja Luján Engelholm tävlar i TV4s Let's Dance. Foto: Janerik Henriksson / TT.

Läs också: Jon Henrik vidare i Let's dance efter juryns nya hyllning: ”Jag är chockad och väldigt glad”

Men det ska inte vara någon fara för Jon Henriks medverkan i kvällens program.

– Han har varit lite krasslig, men det är ingenting som inte hör årstiden till, säger Åsa Örtengren, pressansvarig på TV4.

Jon Henrik själv verkar vara en aning nervös inför kvällens dans, som är quickstep. Han passar samtidigt på att vädja till tittarna.

– Det får gå som det vill helt enkelt. Nu kör vi i alla fall, stenhårt. Mycket handlar om er också. Om ni tycker att quickstepen ser bra ut eller om det bara ser ut som två bumbibjörnar, sade Jon Henrik på sitt inlägg på Instagram i torsdags.

Se inlägget här:

Läs också: Efter superhyllningen i Let's Dance-premiären – Jon Henrik Fjällgren: ”Nu är jag vettskrämd för att göra det igen”

Annons