Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunen har sågat ner fel skylt - igen

/


Först var det skylten i Hedeviken som råkade illa ut, nu har en skoterskylt i Lövsnäsvallen råkat ut för samma öde.

Annons

– Det är tråkigt och skyltarna står på privat mark. Det är två skoterskyltar som har blivit nedsågade. Det ligger kvar en skylt på marken, den andra är borta. Det var tur att jag såg att det låg kvar en skylt på parkeringen så inte den hade försvunnit också, säger Evert Fjätström som upptäckte att skyltarna var nere.

– Det har blivit ett missförstånd. Först fick vi besked att det var okej att ta ned dem men sen fick vi besked att de skulle ha varit kvar. Det har alltså blivit en miss i kommunikationen. Det är många skyltar som ser ut som kommunens skyltar men som har tagits över av föreningar från kommunen, säger Erik Bäckström på Härjedalens kommun.

Kommunen håller just nu på att sätta upp nya välkomsttavlor i Härjedalen för att ersätta de gamla som är slitna. Det är andra gången på kort tid som fel skylt blir nedsågad av kommunen.

– Skyltarna finns kvar och vi ska försöka sätta upp de igen redan den här veckan. Vi vill gärna att föreningar hör av sig till oss så vi slipper liknande missförstånd i framtiden, säger Erik Bäckström.

Annons