Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lillhärdal krossar sina motståndare

/
  • David Larsson går mot seger i skytteligan för division 5.

I helgen krossade Lillhärdal gästande Ope2 hemma på Solberga med 9-1. Som resultatet visar så gav matchen inte mycket spänning.

Annons

Förra helgen vann Lillhärdal mot Ås borta med 8-1 och nu i söndags följdes detta upp med 9-1 mot Ope2.

– Ja det finns ju inte så mycket att säga. Vi spelar bra och siffrorna rinner iväg, kommenterar Anders Roos.

Noterbart är att David Larsson, som redan ledde skytteligan i division fem, har dundrat in fyra mål i båda de senaste matcherna. David är då uppe på 23 mål och står med detta som helt ohotad inför de sista seriematcherna.

Trots att Lillhärdal ångar på friskt så är det Frösö2 som leder serien. Laget har en uttalad ambition att gå upp till fyran och därför har de matchat riktigt starka uppställningar med sitt andralag.

– Det fick vi se när vi först mötte dem hemma och vann med 5-0 och helgen efter då vi mötte Frösön borta hade de ett helt annat lag. Det var synd att vi förlorade den matchen med 2-1 för vi hade greppet, säger Roos.

Frösö2 har en poäng mer än Lillhärdal och en match mindre spelad. Ska Lillhärdal vinna serien bör de vinna sina två återstående matcher mot Järpen hemma och Bräcke borta. Frösön har jumbolaget Bräcke hemma men en knepig bortamatch mot serietrean Järpen. Om laget tappar poäng där kan Lillhärdal få hjälp av Sveg i sista omgången för att nå seriesegern eftersom Frösö2 kommer till Svegs IP i sista omgången.

Annons