Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många härjedalingar nominerade till Guldgalan 2015

/
  • Arne Jensen, årets företagare i Härjedalen, slåss nu om titeln årets företagare i Jämlands län. Tillsammans med flera andra håller han Härjedalsfanan högt i kampen om Guldgalans fina utmärkelser.

Det dräller av Härjedalingar i de olika kategorierna i Guldgalan i Östersund.

Annons

Den 12 november avgörs bland annat vem som blir årets företagare i Jämtland och Härjedalen. Vinnaren av den kategorin i Härjedalen, Arne Jensen på Jensen Industriservice har chansen. Men även i många andra klasser finns härjedalingar nominerade. Företaget Vemservice är nominerad i klassen årets innovatör och Funäsgondolen som årets turismföretagare. Johanna Mattsson, vd på Destination Lofsdalen kan få Swedavias exportpris och Bra Fjäll (Bruksvallarna och Ramundberget) är nominerade i klassen Peak Innovation Award 2015.

Och Caroline Fredin på Vemdalen design får också pris, hon är utsedd till Sven O Persson stipendiat vilket bland annat innebär en ledarskapsutbildning nästa år.

Huvudarrangör för Guldgalan är Swedbank. Under dagen hålls olika föreläsningar om näringsliv och företagande och på kvällen blir det gala med prisutdelning.

Biljetterna till årets gala är redan slutsålda.

Annons