Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mimmie fixade avslutningsdiscot

/
  • Mimmie Rainbow räddade avslutningsfesten för de som slutar skolan i Sveg på fredag.

Det var ytterst nära att eleverna som går ut nian i Sveg skulle stå helt utan aktivitet på fredagen. Då tände Mimmie Rainbow till och för henne tog det en dag så var ett avslutningsdisco fixat.

Annons

När Mimmie Rainbow upptäckte att ingenting arrangerats för niorna och övriga som slutar skolan på fredag så reagerade hon med att skriva ett blogginlägg där hon påpekade att det var dåligt.

– En kille kommenterade och tyckte att jag gnällde mycket. Då tände jag till. Det var i måndags och på tisdag var ett avslutningsdisco i hamn.

Mimmi kontaktade sin kompis Åsa Hurtig som jobbar på ABF för att få lite hjälp.

– Med stöd från henne så hade jag hittat lokal, Storön, och hyrt den. Nu får vi hoppas att det kommer folk för jag hade ingen budget, avslöjar Mimmie Rainbow som fått bra respons från såväl elever och föräldrar.

DJ Setz kommer att stå för musiken. Han heter Gustav Fransson och går själv i nian.

– Jag funderade på att fråga honom men då han går själv i nian så tvekade jag. Då hörde han själv av sig och han ställer upp gratis, berättar Mimmie Rainbow som hoppas på att fler som vill engagera sig kontaktar henne.

– Det behövs ju värdar vid entrén och en massa annat, men jag har en bra känsla av att det hela kommer att vara i hamn, säger Mimmie Rainbow.

Annons