Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pärra Jönsson i matprogram

/
  • Pärra Jönsson är nöjd med den trerättersmiddag han bjöd på i programmet Halv åtta hos mig.

Pärra Jönsson från Byvallen är först ut i TV4s populära matprogram, Halv åtta hos mig, när fyra hemmakockar från Svegsområdet ska synas i rutan.

Annons

Potatisodlaren Pärra Jönsson ser fram mot måndagskvällens matlagningsprogram i fyran med både spänning och lite ångest.

– De var hos mig och spelade in en hel dag och ställde massor av frågor. Pia som är berättarröst var inte här uppe och ställde några frågor så det ska bli lite spännande att se hur de får till dialogen, säger Pärra Jönsson som även har viss ångest över vad hans matgäster har hittat i hans hus när de rundvandrat.

– Jag är väl inte direkt orolig men man har ju sett i tidigare program hur gästerna brukar gå igenom allt när de kommer på besök.

Som sig bör så har Pärra lyckats få med potatis i allt.

– Det bestämde jag mig för tidigt. Svårast var att hitta en efterrätt men jag är väldigt nöjd med hur det blev, säger Pärra Jönsson som betonar att han inte är någon kock.

– Jag gillar att laga mat men skulle inte ha kommit på tanken att anmäla mig till programmet. Jag har ingen aning om vem som gjorde det och jag trodde inte på att komma vidare. Det var fem-sex intervjuer och sedan kom de upp och hälsade på hos rätt många som var aktuella innan de valde ut oss fyra, berättar Jönsson.

Att vara först ut kändes inte så bra men när hans program var avklarat så säger Pärra att det var ganska skönt.

– Nackdelen var att inte ha en aning om vilka de andra var. Men när min kväll var över så kunde jag ju slappna av och bara klä mig fin och gå ut och äta gott hos de andra.

Övriga deltagare i programserien från Sveg är Yvonne Norell, Martin Södergårds och Madelene Gustafsson.

Annons