Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Patriks Combo på miniturné

/
  • Ulla Mann med Patrik Zackrisson, Fredrik Magnusson och Anders Erlandsson i Patriks Combo

Populära Patriks Combo gör en miniturné i Härjedalen till förmån för stödföreningen "Mö Finns".
– Viktigt att en sådan här förening har bildats och för vår del är det en självklarhet att hjälpa till, säger Patrik Zakrisson

Annons

Stödföreningen "Mö finns", för de som drabbas av cancer i familjen, har stort stöd. Medlemsantalet har stadigt ökat sedan föreningen bildades hösten 2014. Flera stödkonserter har anordnats och nu är det fler på gång.

– Fantastiskt att Patriks Combo vill vara med. De skänker delar av intäkterna till vår förening och det är verkligen roligt att det finns så stort engagemang, säger föreningens ordförande Göran Mann.

Bandets härjedalsturné sker vecka tolv. Tisdagen den 17 mars spelar de upp i Ljusnedals ungdomslokal, onsdagskväll på Folkets hus i Sveg och turnén avslutas på GT-gården i Vemdalen på torsdagskvällen.

Patriks Combo är i många stycken rena välgörenhetsbandet. Gänget har under de senaste sju åren dragit in nära en miljon kronor, bland annat genom Basse stiftelsen.

– Med tanke på vår bakgrund var det ett lätt beslut att lägga upp den här turnén. Dessutom är det länge sedan vi spelade i Härjedalen, säger trummisen Anders Erlandsson.

Göran Mann är naturligtvis glad att föreningen än en gång är inblandad i en stödgala.

– Vi finns inte till för att arrangera konserter, det viktigaste är visa att vår förening finns. Det gör vi på ett alldeles utmärkt sätt när duktiga artister ställer upp för oss.

Annons