Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Segermål i slutminut

Sveg har kommit i gång bra under hösten. I lördags bärgades en ny trepoängare efter ett sent segermål mot Ås. Sveg vann med 3-2 efter en blandad insats.

Annons

Sveg började ganska bra i matchen mot Ås. Stabilt försvar och ganska vassa anfall gjorde att laget hade greppet med 1-0 i halvtid efter ett mål som Simon Boqvist dundrade in från långt håll.

– Det kändes som att vi hade bud på mer och Ås var bara farliga när de fick fasta situationer som de kunde lyfta in mot mål, kommenterar tränaren Fredrik Jonasson.

I andra halvlek byttes det stabila ut och redan efter en halvminut kvitterade Ås efter slarv i härjedalsförsvaret. Sveg repade snabbt mod och återtog ledningen omgående men spelmässigt var sig laget inte likt. Ås kunde också kvittera och när gästerna fick mittbacken Daniel Andersson utvisad i mitten av halvleken så vädrade jämtarna morgonluft.

– Det fortsatte att vara väldigt hafsigt spel men i 89:e minuten kom segermålet som Zabi Mousavi prickade in. Det är skönt att vinna när det inte fungerar riktigt på planen, det är ju också en styrka, säger Jonasson som ger beröm till sin veteran Janne Räisänän för en fin insats.

Annons