Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ska utveckla Moderaternas politik - kommunalråd lämnar för nya uppdrag

Victor Ericsson (M) lämnar sina kommunala uppdrag i Härjedalen. Anledningen är att han har fått jobb inom partiets organisation i Stockholm.

Annons

– Det har varit en otrolig ära att ha varit förtroendevald i Härjedalens kommun. Det är det hittills roligaste och mest spännande jag gjort i mitt liv. Nu väntar ett annat kapitel, säger det avgående kommunalrådet Victor Ericsson.

Victor Ericsson har blivit erbjuden en tjänst vilken han inte vill avslöja allt för mycket kring.

– Jag ska vara med och utveckla Moderaternas politik inför valet, berättar Ericsson.

Det var ingen självklarhet att hoppa på det nya uppdraget men efter några sömnlösa nätter så valde han att tacka ja, om än med delade känslor.

– Jag har varit Härjedaling i tio år nu och Härjedalen har en stor plats i mitt hjärta. Det blir ju lite speciellt att flytta från en by, Lofsdalen, med 159 personer och byta det mot Stockholm.

Nu resonerar Victor som så att allting har sin tid.

– Jag kom hit då jag började skidlinjen på gymnasiet som sextonåring. Jag är ju i grunden idrottare och tävlingsmänniska och kände väl att jag kan ha mer att uträtta på annat håll.

– Om jag kommer tillbaka om tio år så misstänker jag att jag fortfarande kommer att räknas som ungdom i kommunpolitiken, säger Victor Ericsson med ett leende.

Annons