Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutforcering gav poäng

Hede räddade en poäng i seriepremiären mot Myssjö/Oviken borta på Lövstas konstgräs. Matchen slutade 1-1 sedan Dennis Thunell nickat in kvitteringen i slutminuten.

Annons

Det var ingen välspelad match mellan Hede och Myssjö/Oviken. I första halvlek böljade spelet fram och tillbaka.

– En ganska jämn halvlek spelmässigt men vi hade ett par vassa chanser och kunde ha gått till vila med en ledning, berättar lagledaren Tomas Eriksson.

Ledningen tog i stället hemmalaget efter att en hedespelare ramlat och tappat bollen som siste försvarare. Myssjö fick ett friläge som förvaltades.

– Vi blev lite stressade av att hamna i underläge och jag tycker nog att Myssjö motiverade sin ledning även spelmässigt. Vi började lyfta en hel del långa bollar och försökte få press men lyckades inte riktigt, berättar Eriksson.

I slutminuten kom dock kvitteringen.

– Ett långt inkast vid offensivt straffområde blev skarvnickat och sedan dök Dennis Thunell upp och nickade in bollen, berättar Eriksson som var mycket nöjd med resultatet.

– För oss var det verkligen en vunnen poäng.

Trots poängen så delas inget beröm ut från lagledarhåll.

– Ingen höjde sig över mängden och jag vill påstå att alla kan lite bättre. Men en premiär är alltid svårspelad så vi är glada, säger Tomas Eriksson.

Annons