Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg föll mot Smedjebacken

/

Sveg orkade inte hålla emot i tredje perioden och motståndarna visade sig vara starkare. Matchen slutade 4-9 till Smedjebacken.

Annons

Sveg inledde starkt och fick in två mål i den första perioden. Det såg ljust ut även i den andra perioden när Sveg inledde med ännu ett mål. Men innan perioden var slut hade Smedjebacken kvitterat till 3-3 och det stod oavgjort inför den tredje perioden, där Sveg föll.

För nye tränaren Jörgen Paalanen var det första matchen med laget. Men han tycker ändå att laget gjorde en bra match.

– Vi har sagt innan att vi ska åka skridskor och spela enkelt, och det gör vi. I första perioden skjuter vi sex skott och gör mål på tre av dem, så där har vi lite flyt, säger han.

I tredje perioden vänder det, Sveg är trötta och Smedjebacken får in sex mål på raken. Matchen går från 3-3 till 4-9.

– Vi hade kunnat få in ett mål till på slutet. Men de är trötta, både i kroppen och i huvudet. Det är många som inte är tränade som deras spelare och målen rinner iväg. Men jag tycker ändå grabbarna gör en bra match, säger Jörgen Paalanen.

Vad tar ni med er inför nästa match?

– Vi tar med oss de två första perioderna och farten vi har där. Sedan tycker jag att matchen är okej, de gör det bra. Nu ska vi avsluta de två matcher som är kvar. Sedan hoppas jag att vi får behålla alla grabbar och att de fortsätter träna, säger Jörgen Paalanen.

Annons