Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg hjälpte Lillhärdal till serieseger

/


Det blev en dramatisk tillställning under lördagen då Sveg gästades av Frösö IF 2 i säsongens sista match. En tillställning som i slutändan gjorde Lillhärdal till seriesegrare

Annons

Efter fulltid var resultatet oavgjort och slutsiffrorna kunde skrivas till 4-4. Frösön fick alltså vända hem med en poäng vilket gör att Lillhärdal, som samma dag visade på storform och besegrade Bräcke på bortaplan med 5-0, kniper förstaplatsen i division 5!

Det satt dock långt inne i en match som gång på gång byter ansikte. Flera gånger känns det som att Sveg ska dra ifrån i målprotokollet men hemmaförsvaret är inte riktigt på tårna denna dag. Det är rejäla bjudningar som tar Frösön in i matchen gång på gång. När Frösön sedan slår in 4-3 i den 85:e minuten så känns det som att seriesegern ändå ska hamna i Jämtland men i en sista kraftansträngning lyckas hemmalaget kvittera i den 89:e minuten. Det är Fredrik Jonasson som sätter bollen och skickar seriesegern till Lillhärdal!

Denna match påminner väldigt mycket om Svegs säsong i helhet. I sina bästa stunder spelar laget riktigt bra men de har även perioder med många enkla misstag som gör att de tappar initiativet i matchen.

Bästa spelaren i Sveg för dagen är tveklöst Tobias Andersson som gör en alldeles lysande match på det centrala mittfältet. Tobias kröner dessutom sin insats med två vackra mål. Vi hittar en till tvåmålskytt i hemmalaget då Fredrik Jonasson med sin erfarenhet avslutar kliniskt två gånger om. Vi i publiken får tacka för en riktigt underhållande match som sätter punkt för säsongen på Svegs IP.

Annons