Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg knäckte Orsa

/
  • Håkan Nilsson ledde sina gubbar till seger över Orsa. Bilden är från en tidigare match.

Svegs hockeyherrar är på rätt spår. Matchen mot Orsa på bortais slutade med en klar seger, 11-4, och stundtals spelade laget riktigt bra.

Annons

Sveg har fått upp farten i sitt spel och det ser allt bättre ut. Tre nya poäng bärgades mot Orsa i fredags, en seger som var stensäker.

– Vi började grymt bra och spelade ut rejält. Tyvärr blev vi lite övermodiga och tappade lite av koncentrationen, berättar veteranen Ronnie Dahlsten.

Då Sveg inte hade skapat en ledning som motsvarade det spelmässiga övertaget så kröp Orsa in i matchen. Efter två perioder var det endast en uddamålsledning på resultattavlan för Sveg.

– Det kändes som att vi var bättre men det gick lite på halvfart, säger Dahlsten.

Till sista perioden hade tränaren Håkan Nilsson fått sitt manskap på bättre tankar. Ytterligare en växel lades in och koncentrationen skärptes.

– Då var det inget snack om saken, vi går ifrån rejält och är överlägsna Orsa. En riktigt bra period, berömmer Ronnie Dahlsten.

Hela laget får med beröm godkänt och för unge Mattias Bergström var matchen extra rolig då han fick göra sitt första mål i A-laget.

Annons