Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svegsfrisör vill klippa in sig på marknaden i Gävle

/

Malin Svensson, som för snart två år sedan startade hår- och skönhetssalong i Sveg, har nu siktet inställt på att dra i gång även i Gävle.
– Jag hyr en stol där och försöker bygga upp en kundkrets, säger hon.

Annons

Redan när Malin Svensson öppnade sin salong i Sveg berättade hon om tankarna på att starta en kedja med flera skönhetssalonger. Utflykten till Gävle är ett led i den målsättningen.

– Nu jobbar jag två veckor i Gävle, och två veckor i Sveg. Jag hyr en stol i en salong mitt i stan och försöker bygga upp en kundkrets. Sedan får vi se om jag ska köpa någon salong eller starta något helt nytt. Vi får se vad som händer.

Hur går det då?

– Det går bra, det är kul och utvecklande att göra något nytt. Så stor skillnad är det väl inte, även om de ligger lite före när det gäller nyheter. Och så händer det att folk kommer in och vill ha blått hår eller nått liknande. Det är inte så vanligt i Sveg.

I Gävle har Malin Svensson nära till släktingar och vänner, det var en viktig orsak till att det blev just den staden där hon vill utveckla sin verksamhet. Men Sveg lämnar hon inte.

– Nej det här är hemma, det här vill jag ha kvar. Men jag skulle gärna ha någon som kunde jobba när jag är borta, säger Malin Svensson.

Annons