Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svegsmålvakt vill bli Miss Glossy

/

Svegs fotbollsmålvakt, Mattis Vesterström, siktar på att bli Miss Glossy. I nuläget ligger Mattis sexa men han har en uppåtgående trend i tävlingen där vem som helst kan rösta på internet.

Annons

När Mattis Vesterström såg att ett företag som bland annat gör hårvårdsprodukter startat en tävling på nätet som heter Miss Glossy så slog han till och anmälde sig.

– Den var nog ämnad för tjejer men i jämställdhetens tid så kände jag att jag kunde anmäla mig. Jag var den förste killen men nu är det några killar till och två av dessa har tyvärr gått förbi mig, men det är samtidigt roligt att fler vågar, säger Mattis Vesterström som tar det hela som en kul grej.

– Men jag ligger sexa nu och det skulle faktiskt vara roligt att komma ännu högre, lite tävlingslust har det ju väckt, säger Mattis som hoppas att åtminstone hans lagkompisar i Svegs IK, såväl ishockey som fotboll, går in och röstar och kanske även lite motståndare som han träffat på under matcher.

Vinnaren får en resa till Köpenhamn, blir stylad och fotograferad av en riktig modefotograf. Livet som modell är dock inget som Mattis siktat in sig på.

– Den tanken har inte slagit mig men jag skulle givetvis åka, förklarar Mattis Vesterström.

Annons